Sposób przygotowania

W jednej szklance mleka rozrabiamy obie mąki i żółtka. Resztę mleka zagotowujemy z cukrami i dodajemy masę żółtkową, podgrzewamy na małym ogniu do chwili zgęstnienia. Studzimy masę.
Masło i Kasię miksujemy dodajemy do niej po trochu budyniu ( koniecznie zimny żeby się masa nie zważyła). na koniec wsypujemy wiórki kokosowe.
Na blaszce układamy krakersy, na to połowę masy, znowu krakersy-masę-krakersy i małą ilością masy smarujemy wierzch. Wstawiamy do lodówki by ciasto się ścisnęło.

Komentarze

  • 5
    no-image
    Opublikowano

    Maryś1

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    ewelinapac

    rewelacja
  • 1
    original
    Opublikowano

    iga2

    rafaello jest number one :)
  • 0
    14344131_1175334835846825_6586112930612941972_n
    Opublikowano

    Ewa104

    Pysznie wygląda.
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Magdalena80

    ja poproszę jeden kawałeczek

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !