Sposób przygotowania

Wybić jajka, dodać cukier i cukier waniliowy. Ubić jajka na puszystą masę. Do masy wmieszać mąkę połączoną z proszkiem do pieczenia. Wylać ciasto na natłuszczoną blaszkę albo wyłożoną papierem do pieczenia. Jabłka obrać wyciąć gniazda nasienne i pokroić jabłka na kawałki. Oprószyć cynamonem i mąką. Wyłożyć na ciasto i piec ok 40 min w 180 stopniach.
Budyń ugotować wg przepisu na opakowaniu wyłożyć na upieczone ciasto. Zasypać wiórkami kokosowymi.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    halina17

    Smaczne ciasto, ja mam trochę inny przepis piekę z budyniem
  • 0
    original
    Opublikowano

    jolanta19

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    parysek10

    mniam
  • 0
    img_0407
    Opublikowano

    Katarzyna87

    mniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Karolcia12

    super ciasto

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !