Sposób przygotowania

Ryz gotujemy według przepisu na opakowaniu . Odcedzamy . Na patelni na masełku podsmażamy wyciśnięty czosnek . dodajemy szpinak i smażymy . Doprawiamy solą do smaku . Dodajemy ryż i kukurydzę . Mieszamy . Chwilę dusimy . Doprawiamy jeszcze sola i pieprzem do smaku . Podajemy z pokruszonym serem feta

Komentarze

  • 0
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    polecam
  • 0
    original
    Opublikowano

    suzana

    ciekawe danie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Betka

    lubię szpinak;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Andysz

    mniam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !