Sposób przygotowania

Warzywa oczyścić. Paprykę pokroić w cząstki, a cukinię i bakłażany na kawałki. Bakłażana oprószyć solą, odstawić, a kiedy puszczą sok, opłukać i osuszyć. Marchewki pokroić w plasterki i gotować 8 min w osolonym wrzątku. Odcedzić. Grzyby oczyścić, zioła posiekać. Pomidory pokroić w plasterki. Warzywa oraz grzyby przełożyć do miseczki. Oliwę wymieszać z posiekanym czosnkiem. Dodać zioła i przyprawę do sałatek. Składniki w miseczce polać mieszanką. Marynować 10 min a następnie upiec na grillu.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    uwielbiam dania z dodatkiem bakłażana :) PYCHOTA!!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !