Sposób przygotowania

Cukinie umyj, odetnij końcówki, pokrój na cienkie plasterki ok. 3 mm grubości.
Każdy z obu stron skrop oliwą i zgrilluj.
Orzeszki piniowe upraż na suchej patelni.
Ser feta pokrój w słupki, oprósz ze wszystkich stron słodką papryką.
Na zgrillowanych plasterkach cukinii ułóż słupki sera, posyp tymiankiem i rozmarynem. Dodaj po kilka orzeszków i zwiń w roladki (pospinaj je wykałaczkami).
Roladki podpiecz na patelni grillowej, włóż do żaroodpornego naczynia i wstaw do piekarnika 180 stopni na 15 min. Udekoruj wg uznania.

Komentarze

  • 0
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    Takie roladki juz robiłam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !