Sposób przygotowania

Fasolkę (ja najbardziej lubię żółtą) oczyścić, odciąć jej końcówki, pokroić na krótsze kawałki i ugotować w lekko osolonej wodzie do miękkości. Fasolkę odcedzić. Na patelni rozgrzać olej. Zrumienić na nim bułkę tartą. Wsypać fasolkę i chwilkę razem smażyć. Podawać jako dodatek do obiadu.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mic

    klasyka najlepsza
  • 1
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    OOOJ JAK DAWNO NIE JADŁAM ... AŻ NABRAŁAM OCHOTY, MOŻE JUTRO NA OBIAD :D
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Weronika_eM

    lubię taką fasolkę
  • 1
    original
    Opublikowano

    KOBRA

    jeden z najlepszych dodatków do obiadu
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    bardzo lubię !
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Pyszna
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    pozycja niemal kultowa
  • 1
    original
    Opublikowano

    MagdaXXX

    mniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Kasia36

    Lubię taką bo jest smaczna :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !