Sposób przygotowania

Każdy plasterek szynki kroimy wzdłuż. Figi kroimy na 4 części. Każdy plasterek sera składamy w kwadracik. na niego dajemy kostkę pokrojonej papryczki. Na papryczkę zwiniętą w kosteczkę szynkę a na wierzchu dajemy kawałeczek figi. Wszystko to przebijamy wykałaczką tak, aby powstał kolorowy słupek. Tak robimy z pozostałymi, aż do wyczerpania składników.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    hmmm robiłam z winogronami ale z figą jeszcze nigdy... warto wypróbować :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    super pomysł :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    teresa18

    ekstra
  • 1
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    świetne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    świetna przekąska
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    świetna przekąska
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    pomysłowe
  • 2
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    pomysł warty wypróbowania

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !