Sposób przygotowania

Fasolkę dokładnie płuczemy, odcinamy zdrewniałe końcówki. Dodajemy obraną i pokrojoną w talarki marchewkę. Zalewamy letnią wodą, gotujemy do miękkości. Pod koniec lekko solimy. Na patelni rozpuszczamy margarynę, dodajemy bułkę tartą i chili, dokładnie mieszamy. Fasolkę odcedzamy, wykładamy na talerz. Polewamy podsmażoną bułką tartą. Podajemy od razu po przygotowaniu.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    anemon

    Z marchewką i chili muszę koniecznie wypróbować.
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    o fasolka już się pojawiła. Muszę sprawdzić jak z ceną jest :o)
  • 1
    original
    Opublikowano

    BernadettaP

    Pacpaw, ja kupowałam po 20 zł, ale z każdym dniem tanieje :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    z niecierpliwością czekam na fasolkę, mniam
  • 2
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    oj ale mam ochotę na takie jedzonko :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ela15

    bardzo lubię fasolkę, po prostu pycha:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !