Sposób przygotowania

Pstrągi oczyścić,posmarować wewnątrz oliwą Na połowie masła usmażyć na złoty kolor posiekaną cebulę,dodac umyte i pokrojone pieczarki oraz czosnek.W tym czasie pokroic oliwki i dodać je razem z migdałami do grzybów,posolić ipopieprzyć do smaku.Tak przygotowanymi grzybami nadziewać pstrągi.Na posmarowanej oliwą aluminiowej foli ułożyć pojedynczo ryby(resztę nadzienia położyć obok ryby)skropić winem isokiem z cytryny.Szczelnie zawinąć,włożyć do pogrzanego do 230 stopni C piekarnika.Piec około 25 minPodawac na foli z kawałkiem masła.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    mniam ! uwielbiam pstrąga :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Rewelacja!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    smaczne :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Beata23

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    świetna propozycja na pyszną kolacyjkę
  • 1
    original
    Opublikowano

    pycia9

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    hahanka

    smacznie podana rybka
  • 1
    original
    Opublikowano

    ONY_za_kare

    pycha rybka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    rewelacyjne danie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    pyszna taka rybka
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    idealna ryba na kolację
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Wygląda bardzo apetycznie.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Seba

    smaczna rybka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !