Sposób przygotowania

Botwinkę przebrać, umyć, odwirować w wirówce do sałaty.
Posiekać koperek i połączyć z pokrojoną botwinką - doprawić solą, pieprzem, czosnkiem - skropić sokiem z cytryny i polać oliwą.
Surókę wymieszać i posypać posiekanymi lub grubo utartymi jajkami na twardo.

Komentarze

  • 2
    img_20161130_024927
    Opublikowano

    Habibi

    Serdecznie zapraszam do przejrzenia mojej księgi :) Każdy znajdzie w niej coś smacznego dla siebie :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    eagle

    Ciekawe...
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    lubię botwinkę może być pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !