Sposób przygotowania

Cebulę obrać, pokroić i zeszklić na maśle.

Zalać bulionem i wonem i gotować około 20-30 minut.

W razie dużej gęstości dodać wody.

Kiedy cebula zmięknie zblendować całość na gładkość.
Następnie dodać żółty ser. Jeżeli się nie rozpuści to mniej więcej po 10 minutach wyciągnąć resztki ( i zjeść ze smakiem ;p ).

Pod koniec gotowania doprawić pieprzem.

Można podawać z grzankami lub jajkiem.

Smacznego :)

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Karolinka111

    pyszka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    moje smaki ! UWIELBIAM!
  • 0
    dsc05018
    Opublikowano

    Pietruszka

    Lubię zupę cebulową i Twoje wydanie wygląda bardzo smacznie.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Kamila/kami007

    ciekawa
  • 0
    original
    Opublikowano

    APM

    Piękne zdjęcie!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Anna169Hosz

    Pięknie podany.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Kekerboom

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !