Sposób przygotowania

Filety z ryby umyć, osuszyć papierowym ręcznikiem. Natrzeć przeciśniętym przez praskę czosnkiem, oprószyć solą i pieprzem, posmarować świeżo startym chrzanem i odłożyć do lodówki na pół godziny. Następnie oprószyć mąką, zanurzyć w roztrzepanym jajku i obtoczyć w bułce tartej. Smażyć z obu stron na złoty kolor na rozgrzanym oleju

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Justyna87

    super:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    daria2911

    uwielbiam rybę
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    ewka1978

    ale pięknie wygląda
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    anulka69

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    wyglada pysznie
  • 0
    original
    Opublikowano

    edyta44

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    manaika

    super!
  • 1
    14589962_10208420256398366_6230213560350416002_o
    Opublikowano

    Wiesława1

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    bardzo smakowity obiad

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !