Sposób przygotowania

Gotujemy udko dodając obrane i pokrojone w kostkę ziemniaki a następnie obraną i startą na grubej tartce ( lub pokrojoną w kostkę ) włoszczyznę. Gdy warzywa będą miękkie dodajemy opłukany i posiekany koperek, gotujemy jeszcze około 10 minut i zaprawiamy śmietaną. SMACZNEGO!

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Amellia

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczna
  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    bardzo dobra zupka
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    koniecznie muszę zrobic
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    koniecznie muszę zrobic
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    koniecznie muszę zrobic
  • 0
    original
    Opublikowano

    elka4621

    musi być smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Gosia20

    muszę spróbować :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Betka

    pychotka;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    jozefinach

    Pyszności.
  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    moja ulubiona
  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    moja ulubiona
  • 0
    original
    Opublikowano

    Jodaj

    pyszna koperkowa :) bardzo lubię :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !