Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

Z mleka, 2 łyżek mąki i drożdży zrobić zaczyn. Odstawić na 10 min. Dodać resztę składników, na koniec stopioną margarynę. Wyrobić. Przykryć lnianą ściereczką i odstawić na 1,5 godz w ciepłe miejsce. Następnie ponownie wyrobić i rozwałkować na prostokąt o wym. 25x35cm.


Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Ewa6274879

    pyszne drożdżowe ciacho :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    malaczarna23

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Monika-twin

    mniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    jasiek

    coś rewelacyjnego
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    bardzo fajny pomysł, na pewno skorzystam z pomysłu
  • 0
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    do tego kakao i idealne śniadanie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !