Sposób przygotowania

Mleko najlepiej 3,5 procent podgrzewamy w ganeczku. Dodajemy cukier brązowy i mieszamy . Gdy mleko jest letnie a cukier rozpuszczony dodajemy do niego umyte i obrane truskawki . Wszystko razem miksujemy blenderem .Miksujemy tak długo aż truskawki całkowicie się rozpadną a z mleka zrobi sie piana . Taki mleczko podajemy na zimno lub na ciepło

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Betka

    pycha;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    aginaa

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Andysz

    super;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Janek

    mmm pychota;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !