Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

Mięso opłukać, osuszyć, pokroić w grubą kostkę. W szklanej misce połączyć wino z oliwą, miodem, musztardą, ziołami, doprawić do smaku solą i pieprzem, dokładnie wymieszać. Do przygotowanej marynaty włożyć pokrojone mięso i starannie wymieszać tak, aby całe mięso pokryte było emulsją Przykryć folią spożywczą i wstawić do lodówki na kilka godzin./najlepiej na noc/.Grillować na rozgrzanej patelni do miękkości z każdej strony.


Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Paweł10

    pysznie wyglada
  • 0
    original
    Opublikowano

    Misiabe

    Pięknie wygląda!! zapisuje do ulubionych :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Amellia

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kate131

    apetyczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    sylwia_sl

    Bardzo ładnie podane i na pewno smacznie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !