Sposób przygotowania

Upiec biszkopt- ubić białka, dodać cukier,żółtka i mąkę wymieszaną z proszkiem do pieczenia. Wylać na średnią blachę i piec około 40 minut. Ubić schłodzoną śmietanę, dodać rozpuszczoną żelatynę i dodać cukier puder do smaku. Śmietanę położyć na upieczonym i wystudzonym biszkopcie. Obrane i przekrojone na pół truskawki ułożyć na śmietanie. Całość zalać zrobioną według przepisu truskawkową galaretką.

Komentarze

  • 4
    no-image
    Opublikowano

    halina17

    pyszne ciasto
  • 1
    original
    Opublikowano

    MagdaeM

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    andrew1

    bardzo apetycznie wyglada no i truskawki palce lizac jak zawsze!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    smaczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    sara1

    świetne to ciasto
  • 0
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    pychotka
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    bardzo smaczne i ładne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    sliczne i pyszne
  • 0
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    bardzo apetycznie wygląda
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kamyk

    szybko i smacznie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Anna138

    pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Goya

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    nie ma to jak świeże truskawki na biszkopcie
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    slicznie wyglada
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Maniek2

    bardzo fajne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    artur7

    ale pyszne ciasto

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !