Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

Szparagi obrać, odciąć twarde końcówki, ugotować w lekko osolonej wodzie z dodatkiem 1 łyżeczki cukru do miękkości, odcedzić, przestudzić.


Komentarze

  • 0
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Paweł10

    fajnie wyglada
  • 1
    original
    Opublikowano

    BernadettaP

    Świetny sposób na niecodzienne wykorzystanie szparagów :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Taka wiosenna, kolorowa - super
  • 0
    56
    Opublikowano

    Sroczka

    Porcyjkę zjadłabym z apetytem.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !