Sposób przygotowania

Ugotować udko z pokrojoną w kostkę marchewką oraz ziemniakami. Gdy udko będzie już miękkie wyjąć z wody. Wywar przyprawić solą, pieprzem, kucharkiem, magą. Dodać posiekany szczaw i gotować jeszcze około 15 minut. Zupę zaprawić mąką. Podawać z ugotowanym na twardo jajkiem. Smacznego:)

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    jerry1

    oj dawno nie jadłem tej zupy..:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    parysek10

    skusiłabym się na porcyjkę
  • 1
    15
    Opublikowano

    Aneta41

    wyglada super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    lubię
  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    lubię takie zupy

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !