Sposób przygotowania

Ser kroimy w plastry,posypujemy solą i kminkiem i obtaczamy w roztrzepanym żółtku i bułce. Smażymy z obu stron aż się zarumieni. Podajemy z ketchupem. SMACZNEGO!

Komentarze

  • 4
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    nie jadłam i nie rozbiłam
  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawy..
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    jozefinach

    Pychotka.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Gosia20

    ooo nie jadłam takiego musi być pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    ewaa

    fajny pomysł...napewno wypróbuję

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !