Sposób przygotowania

Brokuły podzielić na różyczki, następnie wrzucić do rondla ze stopionym masłem, chwilę poddusić, zalać bulionem, dodać przeciśnięty przez praskę czosnek i gotować przez 10 minut.
Płatki migdałów uprażyć na patelni. Brokuły rozdrobnić w bulionie za pomocą blendera, dodać śmietanę i doprawić do smaku solą i pieprzem.
Krem wlać do miseczek, do których dodać następnie pokrojonego w plastry łososia i posypać płatkami migdałowymi.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    uwielbiam wszystkie dania z rybką :) na pewno wypróbuję !
  • 2
    original
    Opublikowano

    smile

    wyśmienite
  • 2
    original
    Opublikowano

    Anna152

    super
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    zuzanna_z

    dzisiaj wypróbuję
  • 2
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    rewelacyjne
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    uwielbiam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    moje smaki
  • 1
    original
    Opublikowano

    annagebalska

    pyszne
  • 2
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    bardzo lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    ciekawy pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    bardzo dobry
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    super pomysł
  • 3
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    ciekawy przepis:)
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    bardzo smaczny krem

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !