Sposób przygotowania

Białka oddzielamy od białek. Z białek ubijamy pianę. Migdały obieramy ze skórki i siekamy. Czekoladę ścieramy na tarce na o grubych oczkach. Żółtka ucieramy z cukrem. Do utartych żółtek dajemy posiekane migdały i startą czekoladę oraz mąkę. Na koniec dodajemy ubitą pianę z białek. Ciasto rozwałkowujemy i wycinamy ciasteczka. Przygotowane ciasteczka dajemy na blaszkę i pieczemy w temp. 170 stopni ok 25 min.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    EWI

    fajne
  • 1
    15
    Opublikowano

    Aneta41

    smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    przepyszne ciasteczka
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kamyk

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Anna138

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    MagdaXXX

    mniam mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Super
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    kolejne smaczne ciasteczka.
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    warto zrobić
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    pyszne ciasteczka
  • 2
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    pyszne!!! :-)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !