Przepis i sposób przygotowania na: deser białkowy
Białka ubić na sztywno z cukrem. Twaróg zmielić na gładko z kefirem. Połączyć obie masy, dodać aromat. Piec około 20 min w 150 stopniach.
białka jaj |
3 sztuki
|
cukier |
2 łyżki
|
kefir |
0,5 szklanki
|
aromat waniliowy |
|
ser biały twarogowy |
250 (chudy)
|
Białka ubić na sztywno z cukrem. Twaróg zmielić na gładko z kefirem. Połączyć obie masy, dodać aromat. Piec około 20 min w 150 stopniach.
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: