Sposób przygotowania

Ziemniaki obrać, a następnie górną część ziemniaków ponacinać w kratkę, na ¾ ich głębokości.
Naczynie żaroodporne wysmarować odrobiną masła, a następnie umieścić w nim ziemniaki.
Pozostałe masło stopić, połączyć z solą i pieprzem, a następnie polać nim ziemniaki, posypać je startym parmezanem i piec w piekarniku nagrzanym do 200C przez 50 minut.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    fictor123

    fajne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    zuzanna_z

    spróbuję
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    na pewno smaczne !
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    bardzo dobre
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    IrenaM

    odmiana codziennych ziemniaczkó
  • 2
    original
    Opublikowano

    kate.500

    ekstra
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    extra
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Fajny pomysł
  • 4
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    apetyczne,
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    fajne ziemniaczki

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !