Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

Żółtka ubijamy z cukrem pudrem dodajemy łyżkę oranżady Make przesiewamy i dodajemy do żółtek miksujemy Białka ubijamy osobno dodajemy do masy i delikatnie mieszamy Ciasto wlewamy do tortownicy wysmarowanej margaryna i posypaną bułka tartą Tortownica duża Pieczemy 15 minut w 180 stopniach
Przepis
Danio 1 kg
żelatyna 50 g
300 gram cukru pudru
2 galaretki truskawkowe
śliwki z kompotu
biszkopt
2 jajka
6 łyżek mąki
1 łyżka oranżady
50 gram cukru pudru


Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Mati3

    pychotka
  • 0
    original
    Opublikowano

    SmakolykiJoanny

    Wiem , że pychotka sama jadłam
  • 1
    original
    Opublikowano

    plocia

    a tą oranżadę gdzie kupujesz ? bo rozumiem że to jest w jakimś proszku ?

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !