Sposób przygotowania

Krok 1 / 8

Zaczynamy od przygotowania samej świnki. Potrzebujemy rysunku świnki, w takiej wielkości, jaką chcemy umieścić na torcie. Najlepiej jest wydruk przymierzyć do dna tortownicy, lub blaszki, w której pieczony był biszkopt.
Obrazek przyklejamy od spodu, do kawałka szkła. Robimy to za pomocą taśmy klejącej.


Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Ewa6274879

    świetny!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Paweł10

    ale super :-)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Amellia

    świetny!!!
  • 0
    img_0407
    Opublikowano

    Katarzyna87

    fajniutka
  • 0
    original
    Opublikowano

    ewaa

    super...wygląda bosko:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    czekoladka_m

    genialny!!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !