Sposób przygotowania

Płatki migdałowe przełożyć do miski blendera. Dodać do nich posiekany szczypiorek, czosnek, sok z cytryny, starty na tarce o drobnych oczkach ser (najlepiej twardy) i 3 łyżki oliwy. Powoli miksować, dolewając resztę oliwy. Doprawić do smaku solą.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    parysek10

    ładny kolor
  • 2
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    Super! Pesto inaczej :) Na zapiekanej bagietce musi być wyśmienite !
  • 2
    original
    Opublikowano

    alaaa

    rewelacyjne
  • 1
    original
    Opublikowano

    BernadettaP

    Musi być pyszne :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Anna169Hosz

    Interesujące, ciekawe jak smakuje?
  • 0
    original
    Opublikowano

    ewelinapac

    fajny pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    powalające kolory
  • 1
    original
    Opublikowano

    fotoviderek

    Świetny pomysł :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !