Sposób przygotowania

Makaron ryżowy zalewamy wrzątkiem odstawiamy ,gdy będzie gotowy odcedzamy . Kalarepkę ,marchewkę kroimy w cieniutkie paseczki . warzywa podsmażamy chwileczkę na oliwie z wyciśniętym ząbkiem czosnku dodajemy sos rybny lub sos sojowy do smaku zalewamy rozrobionym bulionem warzywnym . Do miseczki dajemy makaron zalewamy warzywami z bulionem ,dodajmy szczypiorek .Doprawiamy pieprzem białym .

Komentarze

  • 0
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    polecam
  • 1
    15
    Opublikowano

    Aneta41

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Betka

    mmmmm podoba mi się;)
  • 3
    original
    Opublikowano

    Amellia

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    mniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kasiaw

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Piotr-21

    fajna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !