Sposób przygotowania

Rabarbar obrać z włókien, pokroić drobno, wsypać na patelnię, dodać 2 łyżki masła, trochę cukru i cukier waniliowy.
Smażyć, aż rabarbar zmięknie i puści sok - zalać śmietanką i zagotować.
Serek homogenizowany połączyć z jajkami i zmiksować - osłodzić do smaku, dodać dużą szczyptę soli, proszek do pieczenia, ekstrakt waniliowy i mąkę.
Na rozgrzanym oleju z masłem smażyć niewielkie rumiane placuszki.
Podawać z sosem rabarbarowym.

Komentarze

  • 2
    img_20161130_024927
    Opublikowano

    Habibi

    <b>Serdecznie zapraszam do zapoznania się z moimi przepisami :) *** Z pewnością każdy znajdzie tutaj coś smacznego dla siebie :)</b>
  • 0
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    szkoda ze foto nie ma
  • 0
    img_20161130_024927
    Opublikowano

    Habibi

    Będzie, jak się wreszcie dorwę do mojego własnego PenDriva, który wiecznie krąży między moim synem a jego kolegami ;) Syn wszystkie swoje ma zajęte, więc z mojego korzysta, żeby pokazać kolegom zdjęcia z jakichś imprez i wyjazdów ;) Nie ma to jak mieć dorosłe dzieci ;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !