Sposób przygotowania

Mięso, cebulę i czosnek zmielić.
Pomidora zmiksować.
Grzybki pokruszyć i zalać gorącą wodą.
Do miski wrzucić zmielone mięso, dodać jajka, bułkę tartą i przyprawić solą i pieprzem. Uformować niewielkie kulki.
W garnku zagotować wodę, dodać grzybki,sos sojowo-grzybowy, pomidora, koperek, natkę i wrzucać klopsiki.
Gotować 8 minut. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Zagęścić sos śmietaną rozrobioną z mąką. Podawać z makaronem lub jak kto woli.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    danusia19671

    Przepis który zasługuję na 6

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !