Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Mortadela z patelni

0.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

mortadela
10 plasterków
sól
Sklep Prymat
pieprz
Sklep Prymat
bazylia
1 łyżka
Sklep Prymat
oregano
1 łyżka
Sklep Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Mortadela z patelni

Mortadelę jeżlei mamy w jednym kawałku dzielimy na plasterki. Wszystkie przyprawy dokłądnie razem mieszamy i obsypujemy mieszanką wędlinę. Każdy krążek mortadeli smażymy na rozgrzanej patelni na chrupko z każdej strony.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

gusia1000 18.12.2013 19:44
Dobre to jest.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak