Sposób przygotowania

Rozgniatamy widelcem 150 g sera fety, następnie dodajemy 150 ml kwaśnej śmietany. Fetę i kwaśną śmietanę doprawiamy do smaku solą i pieprzem. Pół cebuli obieramy i drobniutko siekamy. Dwie łyżki szczypiorku myjemy i siekamy. Cebulę i szczypiorek dodajemy do reszty składników. Wszystko ze sobą dokładnie mieszamy. Gotową pastą smarujemy pieczywo.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    parysek10

    ciekawy pomysł
  • 2
    original
    Opublikowano

    gosia1988

    super
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Maniek2

    pycha
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    fictor123

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Anna152

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Aleksandraa

    :) fajne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    artur7

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    fajna sprawa na pyszne śniadanko
  • 1
    original
    Opublikowano

    Alex_M

    fajny pomysl!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    lubię pasty
  • 2
    original
    Opublikowano

    jordi

    świetna do kanapek
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    fajny pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    dorotka0000025

    lubie........
  • 1
    original
    Opublikowano

    mysza75

    fajna pasta

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !