Sposób przygotowania

Seler odcedzamy , nie kroimy ! zostawiamy tak długi
jajka , ogórka i jabłko ja szatkuję na grubych oczkach ,pora kroimy w talarki ok 1/3 warzywa , na koniec dodajemy kukurydze i groszek
następnie mieszamy z majonezem , ja dodaję tylko troszę soli i pieprzu .Żeby ładnie się nam prezentowało to podaję to zawinięte w szynkę

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    suzana

    pięknie podana
  • 1
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    wygląda świetnie :) smakuje pewnie też niesamowicie :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania84

    zgadzam się , takie podanie jest o wile lepsze niż w tradycyjnej misce
  • 7
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    Dokładnie , goście biorą po jednej sztuce , zjedzą to sobie dobierali i nic nie obsycha;)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Iza10

    Ja mayślałam, że do takiej szynki- jakiś sos chrzanowy czy czosnkowy, ale sałatka ? nie pomyslałabym
  • 5
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    Ja to widziałam dzieś na doradcy smaku i postanowiłam zaskoczyć gości we święta , udało się :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    kaja1991

    fantastycznie wygląda;)
  • 2
    original
    Opublikowano

    goofy9

    świetnie podana
  • 0
    original
    Opublikowano

    rjustysia

    Bardzo podoba mi się taki sposób podania :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Stenka

    ciekawy pomysł

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !