Sposób przygotowania

Krok 1 / 9

Odmierzam 50 gram zakwasu żytniego z lodówki (przepis”http://www.doradcasmaku.pl/przepis/218110/zakwas-chlebowy-2000-na-wieki.html”). Dodaję 40 gram mąki żytniej 2000 oraz 40 gram wody. Mieszam, przykrywam ściereczką i odstawiam w ciepłe miejsce na 3-4 godziny.


Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    irenka

    na pewno smaczny
  • 1
    original
    Opublikowano

    suzana

    świetny chlebek
  • 1
    original
    Opublikowano

    Jolanta_P-S

    Ładnie ci wyszedł!
  • 1
    img_0407
    Opublikowano

    Katarzyna87

    fajny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Monika78

    domowe chlebowe wypieki .. oj tak!
  • 2
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    ładnie wyrosł :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Beatris

    Domowy chlebek najlepszy na świecie.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    agnieszka137

    znakomicie wygląda
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    co domowe to domowe
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Rogalik

    pyszny

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !