Sposób przygotowania

Masło rozpuścić. Jajka utrzeć z cukrem, wymieszać z mąką ziemniaczaną i serem.Przełożyć do stopionego masła i gotować powoli 15 minut. Dodać bakalie. Formę wykładamy biszkoptami i zalewamy ciepła masą. Po zastygnięciu na wierzchu układamy mandarynki i zalewamy tężejącą galaretką.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    pyszności
  • 1
    original
    Opublikowano

    Sylwia29

    Świetnie wyglądają:)!
  • 1
    img_20160310_110707
    Opublikowano

    Hanna5

    aż ślinka leci
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    1j1o1l1a1

    ciekawy przepis
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Kamila/kami007

    pychota
  • 2
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    ślicznie wygląda, pewnie rozpływa się w ustach :) PYCHA !
  • 1
    original
    Opublikowano

    Betka

    MNIAM MNIAMMMM;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Anna169Hosz

    Apetyczny.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !