Sposób przygotowania

Jajka z cukrem ubić dodać mąkę z proszkiem na koniec wlać wystudzony tłuszcz.Ciasto wylewamy na blachę i pieczemy w temperaturze 200 stopni około 30 min. Galaretki rozpuszczamy w 3 szklankach wody gdy galaretka ostygnie dodajemy jabłka gdy zacznie lekko tężeć wylewamy.. Biszkopt przekroić i przełożyć musem. Polać lukrem

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    1j1o1l1a1

    fajny :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Agnieszka91

    pychotka
  • -1
    14344131_1175334835846825_6586112930612941972_n
    Opublikowano

    Ewa104

    Nie spotkałam się z biszkoptem, do którego dodaje się tłuszcz.Poza tym wypadałoby podać ile i w jakiej temperaturze piec tego "biszkopta". Czy masa powinna tężeć gdy ją wylewasz, czy zaraz po wymieszaniu musu z galaretkami?
  • 1
    original
    Opublikowano

    Betka

    rewelacja;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    kate.500

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    pyszne ciacho
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Ewa6274879

    podoba mi się :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Andysz

    mniam mniam;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    MagdaXXX

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    IwonaKa

    ciasta z jabłkami ja zawsze bardzo chętnie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !