Sposób przygotowania

Białka ubić, dodac cukier i żółtka. Następnie dodać mąkę, proszek do pieczenia i kakao i upiec biszkopt w 180st przez ok 15-20 min.
Żelatynę rozpuścić w gorącej wodzie i ostudzić. Kawę zaparzyć w 1/2 szkl gorącej wody i ostudzić.
Śmietanę ubić z cukrem, dodać ostudzoną kawę i żelatynę.
Biszkopt nasmarować dżemem. Na to wyłożyć śmietanę i wstawić do lodówki do stężenia. Można posypać startą czekoladą.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Agnieszka116

    o Pycha!
  • 0
    original
    Opublikowano

    treonina

    z chęcią bym zjadła
  • 0
    original
    Opublikowano

    motylwe

    apetyczna
  • 0
    original
    Opublikowano

    ewaa

    wygląda apetycznie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    już chcę je robić :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !