Sposób przygotowania

Filet z szczupaka kroimy w długie paski wkładamy do miski . Dodajemy pieprz,paprykę słodka ,oliwę ,sos sojowy, przyprawę do ryb wmasowujemy marynatę w rybę . Zostawiamy w lodówce na noc. Na drugi dzień bakłażana kroimy w plasterki solimy z obydwu stron i zostawiamy na ok 10 min . Płuczemy osuszamy i grillujemy. Szczupaka nakładamy na patyczki do szaszłyka i grillujemy. Całosć kropimy cytryną

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Justa32

    Smaczna rybka
  • 0
    edyta14
    Opublikowano

    wedith1

    Mniam! Wygląda smakowicie:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    smaczna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !