Sposób przygotowania

Osobno wymieszać składniki sypkie i płynne. Następnie wszystko razem zmiksować.
Ciasto wylewamy na blachę wyłożoną papierem do pieczenia. Pieczemy w temp. 180 stopni.

Gdy ciasto przestygnie polać polewą czekoladową.

Komentarze

  • 1
    img_20160310_110707
    Opublikowano

    Hanna5

    fajne ciasto!
  • 1
    original
    Opublikowano

    parysek10

    wyszukane
  • 1
    ds
    Opublikowano

    dwa pokoje z kuchnią

    muszę spróbować! lubię takie proste i szybkie przepisy!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Agata B

    szybkie a na pewno bardzo smaczne:)))
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    bardzo lubię ciasta na kefirze lub maślance
  • 0
    no-avatar
    Opublikowano

    Anonim

    czy ktoś już robił to ciasto?

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !