Sposób przygotowania

Rybę opłucz i skrop sokiem z cytryny. Odstaw w chłodne miejsce na pół godziny. Kalafiora i brokuł podziel na różyczki. Marchew obierz i pokrój w plasterki. W torebce do gotowania na parze umieść warzywa. Oprósz je ziołami prowansalskimi, solą i pieprzem. Na nich połóż rybę i posyp posieknym tymiankiem i rozmarynem. Gotuj w kuchence mikrofalowej 6 minut. Podawaj z ryżem i sosem ziołowym.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    zdrowe danie
  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 3
    original
    Opublikowano

    Marko

    pożywne i zdrowe
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    MagdaXXX

    uwielbiam pangę
  • 0
    original
    Opublikowano

    Anka1

    pysznie :D
  • 1
    original
    Opublikowano

    Betka

    mmm uwielbiam ryby a dodatkowo na parze;) więc zdrowo!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    znakomite
  • 0
    original
    Opublikowano

    Fiffi

    pyszne i zdrowe
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    jagoda5913

    zdrowe ,jest ok przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    eliza135

    napewno smaczne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    artur7

    zdrowy obiadek
  • 0
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    za pangą nie przepadam ale np, miruna zrobiona w taki sposób - pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !