Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

Mięso lub porcje na wywar myjemy, zalewamy zimną wodą i gotujemy do momentu kiedy już nie będzie szumy. Warzywa(ziemniaki, marchew,seler, pietruszkę, por) obieramy, myjemy kroimy w kostkę i wrzucamy do wywaru z mięsa.


Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    pioge7

    super
  • 2
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    mniam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    zdzichu

    extra
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    rewelacja
  • 2
    original
    Opublikowano

    Fiffi

    smaczna, polecam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Kolorowa

    Nie widać koloru tej papryki na zdjęciu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !