Sposób przygotowania

Olej mieszam z majerankiem. Mięso królika posypuję solą, a następnie smaruję olejem z majerankiem. Na patelni rozgrzewam olej. Wrzucam królika i smażę kilkanaście minut. Królika przewracam od czasu do czasu. Podczas smażenia podlewam wodą, aby królik się nie spalił. Smacznego.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Karolinka111

    wygląda pysznie !
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Maniek2

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    PYCHOTKA! Uwielbiam smak potraw z królika! Po przepisie widać, że składniki się zgrywają... muszę wypróbować !
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    nigdy nie jadłam króilka ciekawe jak smakuje

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !