Sposób przygotowania

Kefir mieszamy z śmietaną . Jajka gotujemy na twardo-obieramy kroimy w ćwiartki. Rzodkiewki ścieramy na tarce duże oczka. Dodajemy starte rzodkiewki do kefiru i śmietany . Mieszamy . Dymkę siekamy dodajemy do chłodnika Doprawiamy solą ,pieprzem . Mocno chłodzimy podajemy z jajkiem ozdobione natką

Komentarze

  • 0
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    Polecam na upały
  • 0
    original
    Opublikowano

    Agnieszka116

    Uwielbiam!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    agunesu

    Fajna w upalne dni :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    GOSIA18

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    plocia

    oo z rzodkiewki jeszcze nie widziałam
  • 0
    original
    Opublikowano

    SylwiaMagdaSabin

    smaczne na upał
  • 0
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    wygląda apetycznie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Janek

    mega

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !