Sposób przygotowania

Margaryna + cukier + woda - rozpuścić w rondelku, ostudzić. Dodać jajka, mąkę, proszek do pieczenia i dokładnie zmiksować. Ciasto wylać na wysmarowaną tłuszczem i wysypaną bułką tartą prostokątną blachę.

Na wierzchu poukładać obrany i pokrojony w kostkę rabarbar. Zachować odstępy ok 1 cm.

Pieczemy w temperaturze ok. 180-200 stopni k. 40 minut.
Gotowe posypujemy cukrem pudrem.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    extra
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    ewka1978

    wygląda super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Anna169Hosz

    Apetyczne ciacho:)
  • 0
    14589962_10208420256398366_6230213560350416002_o
    Opublikowano

    Wiesława1

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    mufinka79

    uwielbiam ciasto z rabarbarem
  • 0
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    pyszności
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Juleczka20

    lubię ciasta ucierane a to wygląda pysznie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    ale się słodko zrobiło
  • 0
    img_4054
    Opublikowano

    mela25

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !