Sposób przygotowania

bitą śmietanę ubiłam z mlekiem na sztywną pianę, dodałam niebieski barwnik spożywczy. Żelatynę rozpuściłam w 5 łyżkach wody i gdy zaczęła gęstnieć dodałam do bitej śmietany i dobrze wymieszałam. Galaretkę rozrobiłam w wodzie. Do 4 pucharków włożyłam po jednej czekoladce raffaello i wlałam bitą śmietanę. Gdy zgęstniała wylałam na nią galaretkę. Położyłam biszkopta. Na wierzch potarkowałam białą czekoladę z niebieskim barwnikiem.
Smacznego :)

Komentarze

  • 3
    no-image
    Opublikowano

    halina17

    dobry deser
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    matriasik

    Fajnie wyglądają
  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super :)
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Kamila/kami007

    ciekawy pomysł
  • 2
    original
    Opublikowano

    paula99926

    super wygląda!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    jasiek

    fajne kolory
  • 1
    original
    Opublikowano

    Stenka

    ładnie wygląda
  • 2
    original
    Opublikowano

    plocia

    Fajny pomysł z zabarwieniem bitej śmietany.
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Róża1

    super deser !!!!!!
  • 1
    original
    Opublikowano

    czekoladka_m

    Jakie ładne ujęcie;))

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !