Sposób przygotowania

Kostki rosołowe rozpuszczamy w dwóch litrach gorącej wody. Szparagi obieramy i wkładamy do wody, w której rozpuściliśmy kostki rosołowe. Gotujemy do miękkości. Odcedzamy i wykładamy na półmisek. Masło rozpuszczamy, dodajemy bułkę tartą a następnie polewamy szparagi.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    tom

    ciekawe
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    edita15

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Pajecznik

    uwielbiam szparagi, są przepyszne, stąd nie wiem po co dodawać kostkę rosołową
  • 1
    original
    Opublikowano

    edi

    pyycha:)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    apetycznie wyglądają
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    asia1985

    pyszne ;)
  • 1
    56
    Opublikowano

    Sroczka

    Bardzo lubię szparagi. Z chęcią zjadłabym porcyjkę.
  • 1
    original
    Opublikowano

    ankaryba

    brzmi smacznie :-)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Anna169Hosz

    Podoba mi się ten przepis.
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    TEtalicha

    pomysłowe:0 a nie są za słone? :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    PIOTR11

    lubię szparagi,a te w kostce rosołowej ciekawy pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    Jodaj

    super :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    ciekawe, ja właśnie dzisiaj na obiad miałam szparagi, ale gotuję tradycyjnie z dodatkiem soli i cukru
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    fajny przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !