Sposób przygotowania

Pstrąga myjemy osuszamy. Rybę solimy takęz w środku brzuszka. Cytrynę 1/4 jej częsci kroimy w kostkę i wkładamy do brzuszka wraz z kawałkiem masła. Cebule czerwona kroimy w piórka układamy na pstrągu . Rybę zawijamy w folie posmarowana masłem i wkładamy do nagrzanego piekarnika na ok 30 min . Na patelni wszystkie bakalie prażymy. Po ok 25 min pstrąga lekko rozwijamy dodajemy pomidorki i bakalie i wkładamy do piekarnika na ok 6min. Ryba jest gotowa -posypujemy ją posiekanym koperkiem ,szczypiorkiem

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    pioge7

    mniam
  • 0
    img_20160310_110707
    Opublikowano

    Hanna5

    oj zjadłabym
  • 0
    original
    Opublikowano

    Janek

    mmm mega, ryby<3

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !