Sposób przygotowania

Zagniatamy z tych składników ciasto z tym że mąki dajemy tyle ile się wgniecie. Z tej porcji wychodzi około 40 pierogów.
Od momentu wypłynięcia gotować około 10 minut na wolnym ogniu.

Komentarze

  • 4
    original
    Opublikowano

    Renata16

    robię podobnie:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    treonina

    dodajecie śmietanę do ciasta na pierogi? nigdy nie dodawałam, ciekawy przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    ronald88

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    ekstra
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    super
  • 0
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Anna152

    robie prawi tak samo
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    andrew1

    slimak slimak pokaz rogi dam ci sera na pierogi
  • 2
    original
    Opublikowano

    koala

    doskonałe to ciasto
  • 1
    original
    Opublikowano

    Marta1986

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Marta1986

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    krokodyl

    nie próbowałam jeszcze tego sposobu

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !