Sposób przygotowania

Mięso pokroic na kawałki i obsmażyc na rumiano. Przełożyc do garnka, zalac ciepłą wodą, dodac całą obraną cebulę oraz przyprawy i gotowac około 2 godziny. Na 20 minut przed końcem gotowania dodac watrobkę. Ostudzone mięso zemlec dwa razy wraz z wątróbką, ugotowaną cebulą i namoczoną w wywarze po gotowaniu mięsa bułką. Dodac jajka i doprawic do smaku. Włożyc do formy i zapiekac około 40 minut w 180 stopniach.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mehia

    ciekawy :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Pewnie pyszne :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    KasiaK90

    uwielbiam domowy pasztecik

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !