Sposób przygotowania

Wątróbkę kroimy i kilkakrotnie płuczemy w zimnej wodzie . Cebulę siekamy i szklimy na rozgrzanym oleju , dodajemy wątróbkę i smażymy około 4 minut . Dodajemy tymianek , pieprz i sól , podajemy

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    to na zdjęciu to jest jedna wątróbka z królika? sporo tego jakoś...
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    sylwia / sytofala

    jedna , jedyna , ale my mamy dużą rasę BOS (Belgijski olbrzym szary)Dorosłe przekraczają 9kg żywca :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    sylwia / sytofala

    kto pyta nie błądzi-nie rozumiem minusowania wypowiedzi :(
  • 1
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    sylwia, też nie rozumiem, ale nie rusza mnie - normalna, uczciwa osoba po prostu odpowie nawet na najgłupsze pytanie :) i dziękuję za wyjaśnienia, nie znam się na królikach i trochę zdziwiła mnie ilość dania na talerzu, ale teraz już wiem co i jak
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    ciekawe danie i pewnie smaczne nigdy nie miałam okazji jeść takiej wątróbki:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    lubie bardzo czesto robie ale z wieprzowiny

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !